Radiomarkt Geesbrug - Contact
Header Volg ons op Twitter - Radiomarkt Geesbrug Volg ons op Facebook - Radiomarkt Geesbrug Reglement NL Reglemet ENG
Reglement
lineflip
 

Reglement Radiomarkt Geesbrug.

Deelname.
Inschrijven betekent dat u instemt met onze algemene voorwaarden.

Aansprakelijkheid.
Deelnemen gebeurt op eigen risico onder uitsluiting van en vrijwaring voor de organisatie tot iedere aansprakelijkheid voor alle schade welke een deelnemer mocht overkomen.

EHBO
Er zullen mensen aanwezig zijn van de EHBO-dienst voor eventuele medische problematiek. Ook zijn politie, brandweer en ambulance op de hoogte gebracht van dit evenement. In geval van calamiteit kan hulp snel ingeroepen worden.

Betalingen
- U dient vooruit te betalen bij uw boeking.
- De stand huur is 25 euro per kraam.
- Een kraam is 4 meter lang en 1 meter breed. Elke kraam is voorzien van elektriciteit.
- De volgorde van ontvangst van de betaling is bepalend voor uw plaatsing.
- De entree is gratis
- Tot 15:00 uur is de markt geopend voor eenieder die de markt wil bezichtigen, na 15:00 uur worden er geen mensen meer op het terrein toegelaten.
- De markt is om 16:00 uur ten einde.


Geld
Er is geen pinapparaat of geldautomaat aanwezig op het terrein. Zorg dat u over voldoende contant geld beschikt. Enkele handelaren bieden wel de optie om te pinnen of om te betalen middels creditcard. Enkele hiervan zijn: HTF Electronics, Krattenboer, Veenstra en EPS antennes.

Opzeggen
Tenzij sprake is van een (aantoonbare) overmachtssituatie.


Verkoop
Het doel van de vlooienmarkt is het bevorderen van de zelfbouw van radioamateur en de elektronica hobbyist. Gebruikte en nieuwe apparatuur mag worden aangeboden evenals onderdelen, meetinstrumenten en hobbygereedschappen etc. Goederen die hiermee geen verband houden, zullen worden geweigerd en de stand zal worden ontruimd.
Alles naar het oordeel van de organisatie.


Opruimen
Het opruimen van de stand wordt pas toegestaan vanaf 15:30. Eenieder die dit niet naleeft zal bij toekomstige evenementen vanuit deze organisatie geweigerd worden.

Indien er begonnen wordt op opruimen zonder toestemming van de organisatie en zonder opgaaf van geldige reden, rekent de organisatie een prijs van 250 euro schade vergoeding wegens het opbreken van de markt. Laten we duidelijk zijn waarom wij dit doen. Als u begint met opruimen rond 13:00 uur dan volgt er een logisch vervold dat andere standhouders uw voorbeeld gaan volgen. Daardoor loopt de markt binnen een uur ten einde, ruim voordat de markt is afgelopen. dat terwijl er nog wel steeds mensen toegelaten worden op de markt. U dupeerd hier niet alleen uzelf mee, maar ook andere standhouders en tevens de bezoekers en als laatste dupeerd u ons als organisator. Daarnaast wordt u voor een toekomstige markt verbannen van deelname.
De organisatie is de enige aangewezene die kan beslissen of een markt vroegtijd wordt beeindeigd, u heeft hiet het recht dit als standhouders voor ons of voor anderen te beslissen.


Wettelijke Regels
Alle geldende wettelijke regels zijn van kracht:
– Verkoop van illegale waren is ten strengste verboden.
– Roken is niet toegestaan in de hallen of in de buurt van eetgelegenheden.


Catering
Wij hebben zorg gedragen voor een overzichtelijke catering, bij deze catering kunt u terecht voor broodjes, koffie, snacks en frisdrank. Alcoholische dranken zijn op het beursterrein niet toegestaan!

Milieuplan
U huurt bij ons een schone stand en deze dient u ook weer schoon achter te laten.
Bij het sluiten van de markt dient u uw eigen afval mee te nemen.
Er zijn geen containers geplaatst.


Sanitair
Op het terrein is een sanitaire voorziening, deze voorziening is voorzien van toiletten.

Parkeren
Parkeren kan aan de overkant van het terrein, het beschikbaar gestelde terrein is groot genoeg om alle voertuigen te parkeren.
Indien mogelijk kan er aan de overkant van het terrein overnacht worden in caravan of camper.

Toegang tot de hallen

In- en uitgangen van het terrein moeten (in verband met hulpverlening en brandveiligheid) vrij blijven.
In- en uitladen is hier echter wel mogelijk onder toezicht van de organisatie.


De organisatie van Radiomarkt Geesbrug.